FOLLOW | DASHBOARD

The Insecurities

♔ Portfolio


Hi peeps. You are welcoming here . This is my official bloggie . Follow kays ;) thanks! All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself ! Be nice ! I'm Zarith Nur Yuhanis Bt. Mohd Rus Zaharudin ;) just call me Yue or Yuhanish! I'm fifteen. Simple, Funny, Sometimes being crazy hwahwahwa, Loud of Laugh! Harhar Kbye. #Be a dream girl,

♔ Leave your footprint

♔ Darlinks

| Ayie | Rayhana| Zaina| Chumbiey| Ekin| Rossey| 3 Anggerik Family| Please appreciate apa yang saya buat untuk kau, thankyou :)|


♔ Switch back the memories

December 2010
January 2011
February 2011
April 2011
June 2011
July 2011
November 2011
January 2012
July 2012
September 2012
October 2012
November 2012

♔ Special thanks

Template and skins : NurIzzati
Re-edit : Hana-Riana
Background and Photo : We♥it Fading Night


♔Jom Kita Main ;)
Thursday, June 9, 2011 | 10:16 PM | 0 hearts ♔


Hey Hey. ANGRY BIRDDDDDDDD.Grrrrrrrrrrr


Tgk gmbr kt atas,ni time tgh main.K,tkar topik.Tadi kan aku PUASA.Then aku boring.Tadi internet lembab sketika and dakboleh hidup.Aku dah bosan,apa lagi mintak lerr dgn Abg aku game ni.Then dea pon bagi.Aku pon mainlah sepuas puas hati aku.hohoho.pnya best.Smpai bapa aku blik dari keja aku bwat daktau jak.Jahatnyer saye:') SORRY PAPA.Then tiba tiba dad aku bwak main DAUN TROP dgn abg aku,Kitorang pon main hantu smpailah tggu aku buka PUASA.Tgh shok maen tu aku dak plak prasan sdah berbuka.Mama aku pon menjerit lah apa lagi.Suru buka puasa.So berenti main,Aku pegi bebuka.Lpas bebuka aku smbung blik main ANGRY BIRD then abg aku plak mnjerit suru SOLAT.Aku pegi SOLAT.And then aku smbung blik maen ANGRY BIRD.Bwahahahahaha.Kesiukannnnnnnnnnnn.Hahahaha.K lah,Bai.Cawww.Trimas kerana membaca ;) Sayangggggg kau okei <3



Fly away ▲



/ >