FOLLOW | DASHBOARD

The Insecurities

♔ Portfolio


Hi peeps. You are welcoming here . This is my official bloggie . Follow kays ;) thanks! All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself ! Be nice ! I'm Zarith Nur Yuhanis Bt. Mohd Rus Zaharudin ;) just call me Yue or Yuhanish! I'm fifteen. Simple, Funny, Sometimes being crazy hwahwahwa, Loud of Laugh! Harhar Kbye. #Be a dream girl,

♔ Leave your footprint

♔ Darlinks

| Ayie | Rayhana| Zaina| Chumbiey| Ekin| Rossey| 3 Anggerik Family| Please appreciate apa yang saya buat untuk kau, thankyou :)|


♔ Switch back the memories

December 2010
January 2011
February 2011
April 2011
June 2011
July 2011
November 2011
January 2012
July 2012
September 2012
October 2012
November 2012

♔ Special thanks

Template and skins : NurIzzati
Re-edit : Hana-Riana
Background and Photo : We♥it Fading Night


♔cute :)
Saturday, February 26, 2011 | 12:28 AM | 0 hearts ♔



Fly away ▲


♔saya suka ni lagu :)
Sunday, February 20, 2011 | 10:10 AM | 0 hearts ♔
Lirik Lagu Gelora Jiwa – Yuna

Cinta apakah tandanya
Jika engkau hanya mempermudah kata saja
Hati tak akan berguna
Jika sang asmara tidak merasa ke dalam jiwa

Rindu itulah tandanya
Aku kasih mu aduhai asmara
Cinta oh cinta yang ternyata
Hanya dapat ku sematkan
Di dalam dada ku yang remaja

Gelora di dalam jiwa ku
Bergetar merayukan sukma
Menyanyi lagu cinta hati
Tanda ku nan membalas cinta mu

Yang tidak mudah hilang dari kenangan ku 2x

Rindu itulah tandanya
Aku kasih mu aduhai asmara
Cinta oh cinta yang ternyata
Hanya dapat ku sematkan
Di dalam dada ku yang remaja







Fly away ▲


♔JAHAT/BAIK ?
Tuesday, February 15, 2011 | 5:16 PM | 0 hearts ♔
ehem ehem , aku ne BAIK ke JAHAT ? kdg2 org ckp aku ne baik , kdg2 org ckp aku ne jahat . mana satu sbenarnyaa ne ? tapi aku rasa aku ne baik . tapi aku rasa aku ne jahat jugaa . ehhh , BENGONG BENGONG . huhhh ;/



Fly away ▲


♔stress + sedih = ?
| 12:39 AM | 0 hearts ♔
waaaaaaa ~ stresnyaa aku  . semualah ba org mau mara aku arini(kawankawan aku) . aku daktau aku bwat salah apa . aiyoooo . sabar sabar . BADMOOD BADMOOD jugaaa tapi jgn laaa over beb . saya taksuke ! tau tak ? MARAMARA ! mcm orang tuaaa ! baru form ! urghhhhh ,
huhuhu . waaaaaaa ~ kalau nk mara bolehhh tapi jgn laaaa OVER sgt *sedih* tauuuu . eeeeeeee . ehh blahhh laa luuuuu . saya benci kau , asyk asyk mau mara . tapi kau kawan aku .it's okeiiii laaaa . malas laaa nk gaduhh dgn kauuuu . peduli laaaa kauuuu . kau yg nk mara bkn akuuu . blekkkk :P tak kesah pon . mara laaa . nnti kauu yg cpt tuaaa . dah dah cawww laaa kauuuu . bebaiiii :) 



Fly away ▲


♔MOMOY :3
Sunday, February 13, 2011 | 4:48 PM | 0 hearts ♔

hihi , ne dea NUR IZZATI BINTI SUKUR . my girlfriends . aku panggel dea MOMOY . dulu kami one school tapi skrg dea pindah sudaa :'( ish ish ish . sedih aku . huhuhu . about dea kamu mau tau ? baa baca ne "grrr ! haha ! i'm not goody good person , n also not bad girl . i'm thirteen n yeap ! still young ! i love sunset , stars and rains . i love to chew bubble gums . hate copycaters ! they're annoying . i love blue and pink but just dun mix it . i love to eat and eat and lastly eat !haha ! well , i just wanna u to know dat i dun like being lied . so , watever da situation is . just spit it out ! my favorites are all depends on my mood but the one won't change is my love to you ! mgbu !" aku copy d fb dea . lalala ~ dea my friends yg sometimes BAIK sometimes JAHAT ! tak boleh bersimpan secret dgn ne BUDAK ! coz dea pandai terlepas bila bila masa jaaa . hoho ~ but aku sukaa kawan dgn dea . yeayea ! ne blog deaa http://izzatimomoi.blogspot.com/ ;D k lah that's all . thanls babe coz baca :)




Fly away ▲


♔ZAINA
| 11:39 AM | 0 hearts ♔
hoihoi , ne deaa my new BFF , nem dea NORZAINA BINTI AMIN KADDA . aku pnggel dea jay tapi kdg2 zaina . hoho . classmates aku . dea sgt comel . tapi kuat merajuk loo . klau dea MARAH ? buruk rupa dea . tapi kalau SENYUM ? cute sgt . *JANGAN KEMBANG AHR ZAI* ramai babe org sukaa dea ne . tapi hanya satu orang sahaja yg dea cintai . iaitu Z_ _ _ D . tapi syg lelaki yg dea cintai ini sudaa kc BROKEN HEART c zaina ! ish3 kcian kwn aku sorang ne tau . lagipon lelaki yg dea cintai ne PLAYERS so tabley buat apa apa lah . aku kcian tgk kwn aku ne , tapi aku dh tabley nk bwt apa apa sbb kwan aku sorang ne dh cinta gila gila kt lelaki PLAYERS tu . huhu :( aku pelik tgk lelaki ne kwan aku punyaa la baek,cute,setia tapi dea pilih pompuan laen jugaa . hohhh sabar jaa lah wahai kwn ku NORZAINA .
                                                     ZAINA&KHADIJAH


ne dorang begmbar smlm time lepas abes silat . huhhhh . smlm silat memang memenatkn . hahahaha . aku asek asek salah kaki . adoyai . hahahaha . k lahhhh tu jaaaa aku boleh ceritaaa . bai bai . thanks read ahr . cawwwww :)



Fly away ▲


♔AMINSSSS
Tuesday, February 1, 2011 | 7:52 PM | 0 hearts ♔
HEYYY,ini dea c kawans ! nem dea MUHD AMIRUL AMIN BIN MAHMUD.just call him AMIN classmates aku neee.dea lahh if aku ada masalah sometimes dea MEMBANTU jugaa.budak ne sukaaa betul mngLIKE status aku , gambar aku & laen2 lagi yg sewaktu dgnnyaaa d PESBUK tauk .aiyoyoooo,baek ne budakkk tapiii kuat MEMAKI lah ! jgn lah kamu cari masalah dgnn dea brabes tu kamuu knaa memaki yawww ! hahhhh ne lagiii B'BOY ne budak babe ! ne nahh antara2 pic yg deaa breakingg !
SIDECHAIR 

HEADSPIN

oyeahhh,ohoho,ne lahhh dea AMIN , yawyaw ! aha . klau nk couple dgn deaa FUHHHH setiaaa abes ne laki buz . dak penahhh curang(kalii) ahahahaha . serius dea memangg pencinta wanita yg setiaaa.awwww.ahahaha k lahh ithu jak lah aku bole critaa pasal budak AMIN ne ! keyyy baibaiiiii :)




Fly away ▲


♔NOTES
| 7:18 PM | 0 hearts ♔
 class teacher ~ teacher fazlina
class monitor ~ muhd amirul amin
assistant class monitor ~ nurul izzati

n not porget , kawan kawan kat kelas 1 ANGGERIK. . . (^_^)
cumbie , ecah , rossey , ayie , azpha , nabila , azwan , apiez , arman , amal , ijal , fadhil ,
batack , aqiel , dzul , sobri , miqhail , nasrul , ray , zaina , yue , wahyuni , syahirah , rabiatul ,
nifma , sufi , arsiela , shuhadah , zypa n aquw . .

banyak betul kerenah yang kami buat kat klaz tuw ,
duwrank c amin breakdance lah , den main air time party lah , kc umban tpung kat kawan yank bufday . . .

Ntah time bila tuw , duwrank c  amin , dzul , sobri , azwan p breakdance kat klas . . yng lucunya c dzul ni ndak pndai breakdance rupanya . . ehehe , . . time duwrank breakdance , btul2 tarik perhatian orng . . sampai kena record lae tuw duwrank breakdance . . . happening banget time tu . .
Seingat aq , c hafiz ni pun orngnya suka buat lawak kan . . ada time Ujian kkq kah tuw , hp c hafiz kena rampas oleh cikgu . . Cian dya . . hahax . .smua tu ndak kan aq lupa , koz d kelas ini lah kami jumpa dan buat kenangan tuk kmi . .
ndak lupa juga kat cikgu fazy yng ajar kita bnyk benda . . guraun , tawa , suka dan duka kita kongsi bersama . . . semua tuw ndak akan aq lupakan . . Kami semua Sehati Sejiwa . . .

Ndak sangka masa berlalu dgn cepat betul . . . dari bulan januari kita jumpa dan kenalan , sampai ujung bulan november kita bersama . . . ada yang menangis gara2 ada orng cakap nama dowrank kna bgi kat cigu Kamal coz tr0p0t berc0uple . . . aq mc ingat lagi tuw . . Den kita berlakon , menyanyi kuayer , n smua tuw mc kekal dalam ingatan aq . .

ada juga pasangan yang kena gosip kat kelas kita . . antaranya ni >
amin ngan yuhanis
sobri ngan ayie
fadhil ngan azpha
rossey ngan aqiel
amin ngan ayie
arman ngan azpha
sobri ngan ecah
azwan ngan zaina
fadhil ngan cumbie
batack ngan arsiela


N mor3 !!!

c ezza ?? dya punya kerenah buat smua ketawa kan . . . dari cara dya cakap , n gaya2 dya . . smua buat kita senyum . .
Banyak betul kenangan kat 1 Anggerik kan . . .
aquw harap lah kan , taun dpan kita still bersama . . .
AMIN !!!



lau ada papa tntg coretan ni yang kin sakit aty , i'm sorry guyz . . .
I Lov3 1 AngG3rIk ,
Saranghae , Woe ai ni . . . saia cinta 1 AngG3rik . .
Frenz forever !!!!!!!!!!!!!    ♥♥♥


A ~ anggerik kelas kami
N ~ nakal tapi berakal
G ~ Gagah dan berani
G ~ gentar ? ? ndak akan . .
E ~ Emak kami tecer fazlina
R ~ Reverse masa tuw , agar kami boleh bersama lagi
I ~ Impian kami untuk bersama ndak akan hancur
K ~ Kami Sehati sejiwa . . .


hehehe,k lah that's all THANKS READ BABE :)


   INI DEA YG BWAT NOTES NIE NATT NEM DEA !








Fly away ▲



/ >