FOLLOW | DASHBOARD

The Insecurities

♔ Portfolio


Hi peeps. You are welcoming here . This is my official bloggie . Follow kays ;) thanks! All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself ! Be nice ! I'm Zarith Nur Yuhanis Bt. Mohd Rus Zaharudin ;) just call me Yue or Yuhanish! I'm fifteen. Simple, Funny, Sometimes being crazy hwahwahwa, Loud of Laugh! Harhar Kbye. #Be a dream girl,

♔ Leave your footprint

♔ Darlinks

| Ayie | Rayhana| Zaina| Chumbiey| Ekin| Rossey| 3 Anggerik Family| Please appreciate apa yang saya buat untuk kau, thankyou :)|


♔ Switch back the memories

December 2010
January 2011
February 2011
April 2011
June 2011
July 2011
November 2011
January 2012
July 2012
September 2012
October 2012
November 2012

♔ Special thanks

Template and skins : NurIzzati
Re-edit : Hana-Riana
Background and Photo : We♥it Fading Night


♔CEWEK !
Monday, January 31, 2011 | 5:39 PM | 0 hearts ♔
heyhey,ne deaa BFF aku.nem dea RAYHANA BINTI YUNOS.ne cewe kn aishhhhh degilllll.dah lah degilll bkin panas plk tu.aiyoyoooo.dlam kelas kitorangg dduk sbelahh jak.ne budak slalu bwaaa aku mngumpatt tau tapii aku layann jak.ahahahaha.but dea ne lah yg slalu CALL aku stiap ari slalu begossip ngn aku.klauu aku sedihh2 bkn nyaa mau pujuk malahh KETAWA lagiii memangg jaat.tapiii kamii tablehh dpisahkn coz kami always together gether.aha.tapii aku cukup tasukaa klau deaa ne beCOPLE tau aishhh lupaa kwn tau.mcm aritu dea beCOPLE dgn sorangg laki ne nem dea RAFFEZAM aishhh blek2 dlam kelas jak mesti critaa pasal laki ne tau,rimas aku tau asek asek ceritaa pasal lakii ne.scara automatiknyaaa truz aku jadi benci sama ne laki tau tatau napa?huhhhh.asal tymee rehat jaa dorang ne mau jumpaaaa tau sdaa lah aku ne always rehat dgn RAYHANA jadii borenggg lah hari hari dorangg ne nk jmpaaa jaa.aiyoooo sabar ja lah.tapii doranggg ne SO SWEET,bilaa tymee plangg ja blek sama sama.but merekaa dak lamaa now dorangg BREAK dah sgt mnyedihkn(RAYHANA lah aku dak).coz aku tak brapa sukaa dorangg ne beCOPLE sbb lakii tu mnyakitkn ati.asek asek dea bwt RAYHANA nges tau.geramm aku.tapii tatau npaa sygg betul RAYHANA sama RAFFEZAM tau.aishhh pelik pelik kawan aku ne.tapii yg aku sygg sgt sama ANAK YUNOS ne if aku dlam ksusahan she's always by myside ;) BROKEN BI lah aku ne.okeee lah tht's all.THANKS READ babe :)






Fly away ▲


♔ini FAMILY saya !
Saturday, January 29, 2011 | 3:48 PM | 0 hearts ♔
heyyy,ini family aku.yg palengg hensem tu ialah BAPA aku.name dea MOHD RUS ZAHARUDIN BIN ABDUL SAMAD,dea lah my only satusatunyaa dad kt dunia ne.dea bekerjaa sbgai JURUTEKNIK.if my mom mara aku KOMPEM dad aku backup aku punyaaa.itu lah yg aku sygg gilaa kt dad aku.ohoho.yg tersangat sangat BEAUTIFUL itu ialah my mom name dea plk ROZIAH BINTI BADRUL HASSAN.dea pon also same like my dad.my mom baek,sportingg babe.ilovemymom.yg hujungg plengg kanan tu SHAHIR.ahahaha.tak lah.my first bro iaitu bername MOHD HAFIFY HAFIDZ.dea ne mom aku pnggel ala ala shahir lah lbihh kurangg.aha :D dea ne ceguuu beb.ceguu maths.klau dea ajar aku ish ssah lah nk ckp.aha.yg plengg kiri tu plk name dea MOHD HAFIZI HASRIQ.abg aku yg secondd.dea ne bajet justin bieber lah kononnyee.dea ne skrg practikal kt RTM SABAH.ahahaha.well,yg pompuannn sbleh mom aku tu siapa kh itu ar? :P itulah akuu.awek yg tak brapa kiut tapi blehh dkatakn cute lah jugaaa*PERASAN*ehehehe ;) name budak pompuan tu mcm korangg tak kenal ZARITH NUR YUHANIS.huahuahua.kitorangg semuaa ank MRAS.hehehe :) k lahh thanksREAD okaiiii.cawwwww :]



Fly away ▲


| 10:39 AM | 0 hearts ♔
Making someone jealous can be beneficial for certain reasons






Fly away ▲


♔MENIRU !
| 9:53 AM | 0 hearts ♔



Fly away ▲


♔miaw miaw !
| 9:51 AM | 0 hearts ♔


awwww,cuteeeeee ;)










Fly away ▲


♔she's my girlfriends :)
Sunday, January 23, 2011 | 11:10 AM | 0 hearts ♔


heyy,well her name SHARIFAH PUTRI MARIANA BINTI WAN AHMAD .knaa panggel AREYIE.D.O.B dea 28 august ! dea school kt maktab sabah ! she's my best friends forever .dea sangat cutee,pretty,beautiful & laen laen yg sewaktu dengannya.hohoho :) kami start rapat tyme d primary school  SEKOLAH KEBANGSAAN KLUSTER SRI GAYA tyme kami year 4 kh tu sampai lah now ! huhhhhh.FAMOUS ne budak kt skolah dulu ! wawawuuuuu ! tapi kami tak sama school tyme aku form 1 sgt mnyedihkn :') dea and all my best friends and ex sksg semua pegi maktab . aku yg sesat pegiiii SMKSANZAC .huh.memanggg menyedihkn.but neway walaupon kitoranggg b'jauhan kami still rapat ! teda lngsungg gaduh gaduh ne tau ! hohoho.aku SAYANG kawan aku yg teleng + palui + sedikit sot  ne ! ouyeahhhh TAIKO ne budak ! kalah kalah gangster ! dea lah juga yg MANANG tau . ahahahahaha.cawwwww ^^




Fly away ▲


Sunday, January 9, 2011 | 11:03 PM | 0 hearts ♔
           BUNGA ROS :)






Fly away ▲


Sunday, January 2, 2011 | 2:54 AM | 0 hearts ♔
I LOVE YOU WHEN YOU SMILE :)


       




Fly away ▲



/ >